Lolan pelipaketteja iPadille ja iPhonelle

Pelikokoelma tarjoaa lapselle enemmän pelattavaa. Samalla säästät verrattuna pelien ostamiseen erikseen.

Lolan esikoulupaketti 1

LOLAN MATIKKAJUNA vie Lolan tämän ystävien luo ja matkalla ratkotaan monenlaisia numero-, logiikka- ja laskutehtäviä.

LOLA LÖYTÖRETKELLÄ on sana-arvoituspeli. Lolan matkakohteissa tehtäväsi on löytää piilotettuja esineitä vinkkien perusteella. Tehtävien jälkeen saat valita matkamuiston kotiin vietäväksi.

LOLAN AAKKOSJUNA opetellaan muun muassa tunnistamaan kirjaimia ja muodostamaan sanoja.

LOLA RANNALLA -PALAPELIssä ratkotaan ranta-aiheisia palapelejä kolmella eri vaikeustasolla. Perheen pienimmät oppivat pelissä uusia sanoja ja isommilla lapsilla on hauskaa vaativampien tehtävien ratkomisessa.

Matikkajunassa kielinä ovat suomi, englanti, ruotsi, norja, tanska ja venäjä. Muissa peleissä kieliä on enemmänkin.

Lolan esikoulupaketti 2

Lolan esikoulupaketti 2:n tehtävät ovat sopivan haastavia 4-8 vuotiaille

LOLAN ABC-JUHLAT tarjoaa tuntitolkulla hauskaa oppimista Lolan kanssa! Peli alkaa vokaalien opettelulla. Myöhemmin siirrytään lukemaan, kirjoittamaan ja tunnistamaan sanoja.

LOLAN MATIKKAJUNA 2:ssa tehtävät ovat astetta haastavampia kuin huippusuositussa Lolan Matikkajunassa. Tehtävien vaativuus vaihtelee automaattisesti yhteenlaskusta kertolaskuihin.

LOLAN ABC-RETKI: Learn English! Kielen oppiminen on helpointa, kun sen aloittaa ajoissa. Lolan ABC-retki opettaa 5-9 -vuotiaille lapsille englannin äänteitä ja sanoja.

LOLAN MATIKKALAIVAssa pelaajan tehtävänä on lastata Lolan laiva täyteen tavaraa. Samalla harjoitellaan numeroita ja laskemista, joten oppiminen sujuu vaivihkaa pelaamisen ohella.

Lola Pandan lasten matikkapaketti

Lola Pandan lasten matikkapaketti sisältää kolme hauskaa matikkapeliä 4-8 -vuotiaille lapsille.

LOLAN MATIKKAJUNA 2 tarjoaa monipuolisen valikoiman matikkatehtäviä, jotka ovat astetta haastavampia kuin huippusuositussa Lolan Matikkajunassa.

LOLAN MATIKKALAIVAssa pelaajan tehtävänä on lastata Lolan laiva täyteen tavaraa. Samalla harjoitellaan numeroita ja laskemista, joten oppiminen sujuu vaivihkaa pelaamisen ohella.

LOLAN HEDELMÄSUDOKU auttaa lasta oppimaan loogista päättelyä.

Lolan iso esikoulupaketti

Matikan ja aakkosten alkeet.

Tämä Lola Pandan paketti sisältää kaksi loistavaa oppimissovellusta: Lolan suuri seikkailu on tähän asti suurin pelimme ja Lolan ABC-juhlat on jo "vanha" suosikki. Paketti antaa 3-6 -vuotiaille lapsille hyvän aloituksen tärkeiden taitojen oppimiseen. Numeroiden ja kirjainten tunteminen, helpot laskutoimitukset, kirjainten piirtäminen ja sanojen muodostaminen tarttuvat näissä peleissä mieleen ihan itsekseen.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on ongelmia jonkin pelimme kanssa, haluat ilmoittaa virheestä, tai sinulla on parannusehdotus, täytä palautelomakkeemme. Palautteesi antaa meille arvokasta tietoa peliemme parantamiseksi jatkossa.

Palautelomakkeeseen

Tukihenkilöstömme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.