Lola Pandan lasten matikkapaketti

02.03.2015 - Lola Pandan lasten matikkapaketti: repullinen matikkapelejä.

Lola Pandan lasten matikkapaketti sisältää kolme hauskaa matikkapeliä 4-8 -vuotiaille lapsille. Ne opastavat lasta yksinkertaisten laskutoimitusten ja loogisen ajattelun maailmaan.

Lolan Matikkajuna 2 tarjoaa monipuolisen valikoiman matikkatehtäviä, jotka ovat astetta haastavampia kuin huippusuositussa Lolan Matikkajunassa.

Lolan Matikkalaivassa Lola Panda® on ajanut junansa satamaan ja pelaajan tehtävänä on lastata hänen laivansa täyteen tavaraa. Samalla harjoitellaan numeroita ja laskemista, joten oppiminen sujuu vaivihkaa pelaamisen ohella.

Lolan Hedelmäsudoku auttaa lasta oppimaan loogista päättelyä.

Tutustu App Storessa:

Lolan iso esikoulupaketti

18.02.2015 - Lolan iso esikoulupaketti: matikan ja aakkosten alkeet.

Tämä Lola Pandan paketti sisältää kaksi loistavaa oppimissovellusta: Lolan suuri seikkailu on tähän asti suurin pelimme ja Lolan ABC-juhlat on jo "vanha" suosikki. Paketti antaa 3-6 -vuotiaille lapsille hyvän aloituksen tärkeiden taitojen oppimiseen. Numeroiden ja kirjainten tunteminen, helpot laskutoimitukset, kirjainten piirtäminen ja sanojen muodostaminen tarttuvat näissä peleissä mieleen ihan itsekseen.

Melkein samaan hintaan kuin Lolan suuri seikkailu!

Tutustu App Storessa:

Lolan suuri seikkailu - joulutarjous

22.12.2014 - Joulupäivityksen toinen osa on nyt saatavana App Storesta. Laskimme täysversion 12 kuukauden tilauksen hintaa 33%:
12 kuukautta 5:n hinnalla!   Tarjous päättyy tammikuussa.

Ilmainen lataus tai päivitys:

Matikkalaiva: Balefire Labs "Top Rated" -palkinto

15.12.2014 - Muutamia päiviä sitten saimme pienen yllätyksen: Balefire Labs oli tehnyt arvion Lolan matikkalaivasta, joka ei enää ole ihan uusi peli. He pitivät peliä sen verran hyvänä, että myönsivät sille "Top Rated" tunnustuksen!

Lolan suuri seikkailu sai Mom’s Choice Award -palkinnon

9.12.2014 - The Mom’s Choice Awards® on valinnut Lolan suuren seikkailun yhdeksi parhaista lasten tuotteista. MCA:n arvioinnissa tuotteet ja palvelut saavat arvosanat useilta osa-alueilta, joihin sisältyvät muiden muassa tuotannon laatu, suunnittelu, opetuksellisuus, viihdyttävyys, omaperäisyys, kiinnostavuus ja hinta.

Ilmainen lataus tai päivitys:

Lolan suuri seikkailu - joulupäivitys

4.12.2014 - Lolan suuri seikkailu vaihtaa jouluilmeeseen.

Joulukuun päivitys tuo joulun Lolan suureen seikkailuun. Mukana on paljon uutta opetuksellista sisältöä, ensilumi sekä paljon lämmintä joulunajan tunnelmaa. Muista myös käydä kurkkaamassa vaatekaapin ja lelukaupan kivoihin yllätyksiin.

Ilmainen lataus tai päivitys:

ADVENTTIALENNUS: Lolan esikoulupaketti 2

Vain maanantaihin asti

28.11.2014 - Joulunodotuksen kunniaksi Lolan esikoulupaketti 2 on reilussa alennuksessa perjantaista 28.11. maanantaihin 1.12.2014.

Lolan esikoulupaketti 2:n tehtävät ovat sopivan haastavia 4-8 vuotiaille. Lolan pelejä voit pelata monella kielellä. Kokeile kirjainten opettelua tanskaksi tai laskutehtäviä ranskaksi. Hauskaa!

Saatavana App Storessa iPadille ja iPhonelle:

Lolan suuri seikkailu - päiväkotiversio

21.11.2014 - Lolan suuri seikkailu on saatavana myös "päiväkotiversiona". Se eroaa sovelluksen "tavallisesta" versiosta vain maksutavaltaan. Kertamaksu sopii paremmin päiväkodeille ja muille, jotka eivät halua käyttää ohjelman sisällä tapahtuvia määräaikaisia tilauksia.

Tähän sovellukseen on saatavissa ALENNUS Apple Store for Educationin kautta.

Tutustu App Storessa:

Lolan suuri seikkailu julkaistu iPadille ja iPhonelle

5.11.2014 - Lola Panda® löytää uusia maailmoja... "Lolan suuri seikkailu" on julkaistu iPadille ja iPhonelle - aluksi suomeksi ja englanniksi.

Lola Panda® laajentaa maailmaansa ja kehittää pienten lasten taitoja. ”Lolan suuri seikkailu” on hauska tapa parantaa 3–6 -vuotiaiden lasten kouluvalmiuksia.

Lolan suurta seikkailua voi pelata ilmaiseksi rajoittamattoman ajan. Jos haluat lisäomionaisuuksia ja haastavampia tehtäviä, voit tilata pelin täysversion haluamaksesi ajaksi. Tilaus sisältää myös kuukausittaisia sisältöpäivityksiä, jotka varmistavat sen, että lapsi saa säännöllisesti peliin uusia haasteita ja hauskoja ominaisuuksia.

Lataa ilmaiseksi:

Lolan pelipaketteja iPadille ja iPhonelle

22.10.2014 - Lolan pelejä saa myös kokoelmina iPadille ja iPhonelle. Ostamalla pelikokoelman säästät verrattuna pelien ostamiseen erikseen.

Nyt saatavana:

Lolan esikoulupaketti 1, jossa kielinä ovat suomi, englanti, ruotsi, norja, tanska ja venäjä:
neljä peliä, joista on hyötyä ja hupia 3-7 -vuotiaille

Lolan esikoulupaketti 2, jossa kielivaihtoehtoja on enemmänkin ja tehtävät sopivan haastavia 4-8 vuotiaille

Ota yhteyttä

Jos sinulla on ongelmia jonkin pelimme kanssa, haluat ilmoittaa virheestä, tai sinulla on parannusehdotus, täytä palautelomakkeemme. Palautteesi antaa meille arvokasta tietoa peliemme parantamiseksi jatkossa.

Palautelomakkeeseen

Tukihenkilöstömme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

 

Tilaa Lola Pandan uutiset: